Η MareServiceΠΑΛΑΜΑΡΑΣ προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της (service, επισκευές, τοποθετήσεις, ανακατασκευές) σε ιδιοκτήτες σκαφών (φουσκωτών, πλαστικών, yachts, αναψυχής και επαγγελματικών).

Επιδίωξη της η υψηλού επιπέδου σε τεχνικές γνώσεις και ικανότητες επαγγελματική υπηρεσία.

Διαθέτει ειδικευμένους τεχνίτες και είναι εξουσιοδοτημένη τεχνικά για σέρβις σε όλες τις εξωλέμβιες και τα προϊόντα ​ΥΑΜΑΗΑ marine, SUZUKI marine.

Mε την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού στην νέα τεχνολογία και την ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Από το 2005 αντιπροσωπεύει τα σκάφη του οίκου LOMAC Ιταλίας.

Το τμήμα πωλήσεων της προσφέρει όλα τα προϊόντα LOMAC (φουσκωτά, αξεσουάρ) και ΥΑΜΑΗΑ (εξωλέμβιες, jet ski, αξεσουάρ, ανταλλακτικά) σε ανταγωνιστικές τιμές.

Επιπρόσθετα, το τεχνικό μας τμήμα υποστηρίζει πλέον Service και

Επισκευές κινητήρων WEBER, των σκαφών WILLIAMS, ZODIAC και AVON.

Στόχος της επιχείρησης η διατήρηση της άριστης φήμης του ονόματος της που εξαπλώνεται απο όλους τους ευχαριστημένους πελάτες.

20190118-134652_orig.jpg

Η ιστορία ξεκινά από ένα μικρό συνεργείο μοτοσυκλέτας στη Γλυφάδα πριν 35 περίπου χρόνια.

Πολύ γρήγορα όμως, o ιδιοκτήτης Γιώργος Παλαμάρας  λόγω της  επαφής και της αγάπης του για τη θάλασσα   στράφηκε στις εξωλέμβιες και γενικότερα στα σκάφη.

Σύντομα η επιχείρηση απέκτησε το όνομα του ειδικού συνεργείου εξωλέμβιων και ειδικότερα της μάρκας ΥΑΜΑΗΑ.

Με την πάροδο του χρόνου η φίρμα MareServiceΠΑΛΑΜΑΡΑΣ έγινε συνώνυμο κάθετης μονάδας ΥΑΜΑΗΑ ( Service, Πωλήσεις όλων των προϊόντων και Ανταλλακτικών) με εξειδίκευση στο μικρό σκάφος φουσκωτό ή πλαστικό, οικογενειακό, tender ή και επαγγελματικό.

Φτάνοντας στα μέσα της δεκαετίας του 2000 η επιχείρηση είναι πρώτη σε πωλήσεις εξωλέμβιων ΥΑΜΑΗΑ και ξεκινά αποκλειστική συνεργασία εμπορίας και τεχνικής υποστήριξης με τον  ιταλικό οίκο  φουσκωτών LOMAC.

Σήμερα, η MareServiceΠΑΛΑΜΑΡΑΣ  έχοντας πίσω της μια επιτυχημένη πορεία πώλησης (φουσκωτών LOMAC σε όλες τις κατηγορίες, εξωλέμβιων, ανταλλακτικών,  jet ski YAMAHA) και παροχής υπηρεσίας, αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα της και  φροντίζοντας να ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις στην τεχνική υποστήριξη και στα νέα προϊόντα, παρά τις προκλήσεις των καιρών εξακολουθεί να εξυπηρετεί από τον πιο μικρό της πελάτη έως το μεγαλύτερο με το ίδιο ενδιαφέρον έχοντας πάντα σκοπό να είναι όχι η μεγαλύτερη αλλά η καλύτερη επιχείρηση στο είδος της.